Dakkapellen

Er zijn verschillende oplossingen voor het creëren van meer ruimte en licht op de bovenste etage van uw woning. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een dakkapel, dakopbouw of een dakraam. Het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw of dakraam vergroot niet alleen uw wooncomfort, maar draagt ook bij aan een waardestijging van uw woning.


In de meeste gevallen kan een dakkapel, dakopbouw of dakraam vergunningsvrij geplaatst worden. In enkele situaties is het nodig om een bouwvergunning aan te vragen bij uw gemeente. Het indienen van een vergunningaanvraag kunt u geheel aan ons overlaten.


Plaatsen dakkapel

Indien de dakconstructie van uw woning het mogelijk maakt, wordt de dakkapel bij ons in de werkplaats geprefabriceerd. Dit versnelt het bouwproject aanzienlijk. Op locatie beginnen we met het maken van een uitsparing in het dak. De dakkapel kan vervolgens met behulp van een kraan op het dak worden gehesen, bevestigd en worden afgewerkt. In de meeste gevallen wordt een dakkapel binnen één dag geplaatst.


Afwerking

Nadat de dakkapel, dakopbouw of het dakraam is geplaatst zorgen wij voor een nette afwerking. Ook het leveren en/of bevestigen van accessoires, zoals een insectenhor, rol- of verduisteringsgordijn, kan door ons gerealiseerd worden.


Bent u geïnteresseerd in een dakkapel, opbouw of dakraam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en maken een offerte op maat.